Tietoa meistä

EVOLVE VIDEO® tuottaa videotarinoita ja digitaalista sisältöä tukemaan yrityksesi viestintää ja markkinointia. Videon avulla kerrot yrityksesi viestin ja tarinan tavalla, joka kirkastaa brändisi, kasvattaa vaikuttavuuttasi ja lujittaa asiakassuhdettasi.

Suomalainen tuotantoyhtiö EVOLVE VIDEO®:n ammattilaistiimi valmistaa yritysvideosi, reportaasit, henkilökuvat, messu- ja markkinointivideot kustannustehokkaasti.

Huolehdimme merkityksellisistä sisällöistä ja katsojassa syntyneestä hyvästä tunnelmasta. Tunnelmasta, joka vakuuttaa vastaanottajan yrityksesi osaamisesta.

Lue lisää

Voit tilata koko tuotantoprosessin käsikirjoituksesta valmiiksi editoituun juttuun kokonaistoimituksena tai osatoimituksena esimerkiksi pelkän kuvauksen.

Digisisältöinä viestisi ovat helposti ja edullisesti jaettavissa. Halutessasi sijoitamme valmiin tuotteen suoraan sinun jakelukanavaasi

EVOLVE VIDEO & Digital Content toimi vuoteen 2016 saakka nimellä Vitamine Comp. Oy

Mitä teemme

EVOLVE VIDEO® on korkealaatuisiin videotuotantoihin erikoistunut tuotantoyhtiö. Keskitymme erityisesti merkityksellisiin sisältöihin ja katsojassa syntyvään myönteiseen tunnelmaan. Olemme toimineet alalla vuodesta 1996 alkaen.

Lue lisää

EVOLVE VIDEO® valmistaa jokaisen videojutun siten, että katsojaan jää hyvä jälki näkemästään.

EVOLVE VIDEO® tuottaa koko tuotantoprosessin käsikirjoituksesta valmiiksi leikattuun juttuun, tai osatoimituksena voi myös tilata pelkän kuvauksen. Tekijöillämme ja verkostollamme on vuosien vankka kokemus niin tv- kuin av-tuotannoistakin.

EVOLVE VIDEO® on vastannut maailman johtavien metalliteollisuuden jättiläisten viestintätarpeisiin. Ja toimittanut juttuja myös maailman kriisialueilta kolmannen maailman toimijoiden tarpeisiin. Ja kaikkeen siltä väliltä.

Mihin tarpeeseen te tarvitsisitte videojutun?

EVOLVE VIDEO® toimii maailmanlaajuisesti. Olemme tuottaneet materiaalia viideltä mantereelta, kymmenistä maista.

Tuotamme myös lentävää videokuvaa omalla kalustolla. Kopterimme on tuottaa 5K-laatuista ilmakuvaa.

Upea ilmakuva antaa maukkaan lisän kuvalliseen kerrontaan.

Asiakkaitamme

EVOLVE VIDEO® toimii maailmanlaajuisesti. Olemme tuottaneet materiaalia viideltä mantereelta, kymmenistä maista.

Tekijämme

Tutustu

Joonas Lehtipuu - Käsikirjoittaja, ohjaaja, kuvaaja.

Minulla on vuosien kokemus tv- ja av-tuotannoista. Aloitin Yleisradion ajankohtaisohjelmissa toimittajana 1996. Toimitus- ja ohjaustyön sekä satojen juttujen jälkeen siirryin kokonaan yksityiseksi AV-tuottajaksi vuonna 2002.

Olen halunnut kertoa merkityksellisiä sisältöjä lisäten niiden vaikuttavuutta antoisalla kuvalla. Olen alusta saakka toiminut maailmanlaajuisesti. Olen tuottanut materiaalia viideltä mantereelta, kymmenistä maista.

Minulla on tavoitteena tuottaa upeita ja erottuvia videojuttuja, sisältöasiat paikallaan, hyvännäköisesti toteutettuna. Moniosaaminen kannattaa erityisesti sellaisissa tuotannoissa, joissa tarvitaan vaativaa toimitustyötä tai pidempää dokumentaarista seurantaa.

Haluan palvella asiakasta heidän brändinsä rakentamisessa ja asiakkaan sisältöjen esiintuomisessa. Lupaukseni on luoda asiakkaalle lisäarvoa, sellaisia juttuja joilla on pitkä käyttöikä.

Taustani antaa hyvät mahdollisuudet tuottaa jakeluvalmiita kokonaistoimituksia. Tarjoan joustavan ja itsenäisen työprosessin tilaajan kannalta ajateltuna. Useimmat jutut kuvaan, ohjaan, editoin ja tuotan itse. Käsikirjoitukset syntyvät usein yhdessä asiakkaan kanssa. Toimitusvarmuus on taattu ja kustannustehokkuus on neulottu sisään tuotantoprosessiin. Ja silti laadusta ei tarvitse tinkiä.

Olen tuottanut videoita ja digitaalista sisältöä moniin suuntiin ja moniin tarkoituksiin. Asiakkaitani ovat metalliteollisuuden jättiläiset, ministeriöt ja monet kehitysyhteistyön toimijat. Teen myös kauko-ohjattavalla kopterillani ilmakuvia - niistä saadaan näyttäviä/juhlavia yleiskuvia moneen tarpeeseen.

 

Joonas Lehtipuu Evolve Video & Digital Content

Ota yhteyttä

SOLHÄLLA,
Kaskimäki 15, 02780 Espoo, Finland

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.evolvevideo.fi

© EVOLVE VIDEO & Digital Content